Vem är Kajan?

Det här är Kajan, en fantastisk klok och envis dam som är vår stora inspiration till Kajan.nu. Kajan är från Murcia, Spanien där hon under sitt första år bodde i ett hundhägn, innan hon blev adopterad till sitt för evigt hem här i Sverige under 2016 och lever sitt bästa liv.

Enligt DNA-provet så är Kajan en mix beståendes av 25% Bullterrier, 12,5% Schäfer, 12,5 Amstaff och resterande 50% är en terriermix. Därtill är hon även vår bästa produkttestare och modell. När man räknar det hela så är hon 100% fantastisk. Hon tycker om allt och alla, vuxna som barn och gillar att följa med på alla äventyr.


Om kajan.nu

Vi som står bakom webshopen och driver Kajan.nu heter Daniel och Joel. Tillsammans har vi över 19 års erfarenhet inom e-handel och ännu fler år som djurägare. Att driva en helt egen e-handel är däremot ett nystartat äventyr för oss med allt vad det innebär. Vi arbetar med dropshipping vilket innebär att när du lägger en beställning hos oss, så skickas den från vår leverantörs lager i Spanien, vilket känns lite roligt eftersom Kajan är från Spanien.

Vi lär oss något nytt varje dag i vår e-handelsresa och målet med Kajan.nu är att erbjuda andra djurägare ett brett sortiment av bra produkter som vi själva skulle vilja köpa till våra fyrfota kompisar - givetvis till konkurrenskraftiga priser.

Om du stöter på något i webshopen som märkligt ut får du gärna tipsa oss via vårt kontaktformulär så så ska vi försöka justera det så fort som möjligt.